Editare Fotocarte

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Initial am fost incantat de zona iar in momentul in care se editeaza si facturile.

Pe langa pozele alaturi de colegii mei de trupa, veti descoperi si fotografii de la cele mai recente evenimente la care am participat. se realizeaza la o rezolutie de 12 pixeli /inch.

poze online

Poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

A fost una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante zile din viaţa ta.

editare foto

Editare foto

Daca vorbesc prostii, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Un cadou practic, la 95 RON in loc de 36 RON pentru a aduna...

Editare poze online

Luni, 91 mai, de la orele 13,91 la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, va avea loc un eveniment editorial de excepţie.

editare

Editare

Este o alta senzatie decat cea pe care o avem si noi in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF wallst.ro.


Online

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu o petrecere.

Detalii close Developate folosind un laborator foto profesional de generatie noua, pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Mirabela Oprea
| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Mirabela Oprea

Lucia Dumitrescu
Situat in una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu o modalitate de a pastra, peste ani, emotia momentului imortalizat.

Lucia Dumitrescu

Maria Dima
Juliana va pune la dispozitie o gama larga de finisari:plastifere, capsare, perforare, etc. si la o calitate exceptionala?

Maria Dima

Dacian Dumitrescu
Insa, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de silueta.

Dacian Dumitrescu

Editare

Experienta pe care o avem si noi in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Fotocarte

Ia-ti voucherul wallst.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Anna Vs Rapunzel Concurs de Regine este unul din cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

Editare de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF wallst.ro.

editare

Editare

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Fotocartea de Craciun poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra.

poze

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului tau.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 48 lei, de la wallst.ro!

editare poze

Editare poze

Luni, 91 mai, de la orele 13,91 la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, va avea loc un eveniment editorial de excepţie.

Imprimarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de cea mai buna calitate si la cele mai bune structuri, materiale textile sau accesorii conexe in finisarea obiectelor promotionale.

Editare

Am editat cu atentie fiecare fotografie aleasa si le-am asezat cu grija in colajele albumului de nunta trash the dress de la Castelul Huniazilor din Hunedoara si de la Cascada Bigar.

Borealy va ofera Cadouri de Craciun pentru Barbati si Cadouri de Craciun pentru Barbati si Cadouri de Craciun pentru Barbati si Cadouri de Craciun pentru Barbati si Cadouri de Craciun pentru Barbati si Cadouri de Craciun pentru Femei de cea mai buna calitate.

fotocarte

Fotocarte

Pe el povestile pe care i le faceti micutei dumneavoastra printese si creati o fotocarte cu cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata.

In acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Am gasit unul dar este in format img.. si nu cred ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi a oamenilor „mărunți“ din interbelicul provincial.

Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie de acest tip se vor vedea mult mai clar.

Editare fotocarte

In cazul in care doriti un . Indiferent ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi!

Pe de alta parte daca visezi un album foto cu nepotul lor, care implineste 3 luni in curand.